Želim se pridružiti vašim vadbam. Kako lahko to storim?

Najprej se registrirajte v naš sistem za prijave na vadbe (najdete pod zavihkom Prijava na vadbe), kamor vpišete svoje podatke, morebitne zdravstvene težave in poškodbe ter določite geslo, ki si ga zapomnite, saj boste z njim dostopali do sistema in se prijavljali na vadbe. Ko to storite, si lahko v sistemu tudi izberete karto, ki jo želite in se prijavite na vašo prvo vadbo. Če imate s postopkom težave, smo vam na voljo preko maila ali telefona. Če ne veste, katera vadba bi bila primerna za vas, si poglejte urnik (vadbe so označene z barvami po težavnostnih stopnjah) in si preberite opise posameznih vadb. Nato se nam pridružite v živo ali online. Priporočamo, da se pred prvim obiskom posvetujete z učiteljem/ico, da vas bomo znali bolje usmeriti.

Sem popolni začetnik v jogi. Kako naj začnem?

Samo pogumno 🙂 Priporočamo, da se sprva pridružite vadbam Basically Basics, ki so namenjene posebej začetnikom, poleg tega pa približno enkrat mesečno organiziramo brezplačno delavnico Uvod v jogo, na kateri boste dobili vse informacije, ki jih na začetku jogijske poti potrebujete.

Ali se je potrebno prijaviti na vsako vadbo?

Ja, na vsako vadbo se je potrebno prijaviti preko sistema za prijave.

Ali moram vedno obiskovati isto vadbo? Kaj pa če kdaj manjkam?

Ob vpisu niste vezani na določeno skupino ali termin, zato lahko s svojo karto obiskujete različne vadbe. Obiske s karte lahko koristite za katerokoli vadbo želite (seveda priporočamo, da ostajate znotraj svojega nivoja znanja in izkušenosti). Izostanke nadomestite na kateremkoli drugem terminu znotraj veljavnosti vaše karte.

Kako si lahko znotraj posamezne karte razporedim obiske?

Vsaka karta ima določeno število obiskov in čas veljavnosti. Obiske lahko znotraj veljavnosti karte porabite kot želite. Primer: mesečno karto s 4 obiski lahko porabite tudi tako, da v dveh tednih pridete na jogo po dvakrat.

Kaj moram imeti s sabo in v kakšnih oblačilih naj pridem?

Pridite v udobnih, raztegljivih oblačilih za vadbo. Spodbujamo uporabo lastne podloge za jogo. Če je nimate, jih imamo na razpolago tudi v Yoga Shali. Vadimo bosi.

Koliko časa pred vadbo naj pojem zadnji obrok?

Svetujemo, da vsaj dve uri pred vadbo ne jeste.

Ali imate pri vas prostor, kjer se lahko preoblečem?

Nimamo garderobe, se je pa možno preobleči v WC-ju ali za špansko steno. V shali imamo tudi prostor za odlaganje osebnih predmetov.

Kaj pa če zamudim na vadbo?

Z vadbami začenjamo točno in s točnostjo pokažemo, da spoštujemo in cenimo čas drugih. Zavedamo se, da se vsakemu lahko zgodi, da kdaj zamudi. V tem primeru vas prosimo, da počakate zunaj in v prostor vstopite po uvodu, med ogrevanjem, torej 10min po začetku prakse, saj tako najmanj zmotite ostale udeležence. Če morate oditi prej, prosimo, da to storite pred končnim sproščanjem.

Kje lahko parkiram?

V popoldanskem času in med vikendi je na voljo parkirišče neposredno ob stavbi shale. V jutranjem času vas prosimo, da parkirate na katerem od okoliških parkirišč (Tuš, Lidl, Eurospin…), saj je parkirišče ob stavbi namenjeno zaposlenim v P&P. Hvala za razumevanje.

Katere vrste joge najdem pri vas? Kako naj izberem vadbo zase?

Naše ure joge so vedno kombinacija različnih zvrsti, saj se jih namesto po zvrsti joge (hatha, vinyasa, yin itd.) raje lotevamo tematsko. So pa nekatere ure bolj umirjene, druge bolj dinamične. Predlagamo, da si preberete opise posameznih vadb in če so še kakšna vprašanja, vam bomo z veseljem odgovorili.

Katere vadbe potekajo online in kako dostopam do posnetkov?

Vse vadbe pri nas so hibridne, kar pomeni, da potekajo tako v živo v naši Shali kot online preko Zooma (razen posameznih delavnic in dogodkov, ki ne morejo potekati na ta način, kot recimo Gong kopel). Vse vadbe se snemajo, tako da vsi, ki se prijavite na vadbo (ne glede na to ali se jo udeležite v živo, preko Zooma ali pa sploh ne), prejmete takoj po vadbi na m,ail povezavo do posnetka, ki je na voljo en teden. Po preteku enega tedna je dostop do posnetkov možen v naši video knjižnici, z doplačilom. Vsi imetniki kart z neomejenim obiskom lahko v sklopu veljavnosti karte neomejeno dostopate do video knjižnice.