fbpx

FUNctional Yoga

Praksa joge, ki je primerna za vse nivoje, a lahko predstavlja prijeten izziv tako manj kot bolj izkušenim jogijcem. Gre namreč za nov pristop k jogi, ki se klasičnih položajev loteva na drugačen način, poskrbi za to, da stopite izven svojih okvirjev, razgibate tudi svoje možgane, in pogledate na življenje z druge perspektive.

StressLess Yoga

StressLess je odlična vadba za zaključek napornega tedna in premagovanje stresa. Na vadbi se spoznavamo z različnimi vajami, položaji, dihalnimi tehnikami, ki nam pomagajo premagovati stres. Veliko delamo na sproščanju napetosti iz ramen, vratu, zgornjega dela hrbta, ter zadnjega dela nog, saj so to predeli, kjer se najbolj odražajo posledice stresa. Predvsem pa se osredotočamo na sedanji trenutek, kar je najmočnejše orožje v boju proti posledicam stresa.

Relax Yoga

Sproščujoča vadba, ki stimulira parasimpatični živčni sitem, nam pomaga, da se umirimo in sprostimo. Z elementi Yin joge in Restorativne joge, v kombinaciji z Elarinim pomirjujočim glasom in prijetno energijo, je Relax joga pravi recept za sprostitev, umiritev in boljši spanec.

Program Pogled vase

Pogled vase je program za osebnostno rast, v katerem predstavljamo različne uporabne tehnike za vsakogar, ki bi se rad bolje spoznal in razumel, ki bi si rad izboljšal kakovost življenja, odpravil nepotrebno trpljenje, izboljšal odnos s sabo in drugimi, vnesel več mirnosti in sproščenosti v svoj vsakdan. Glavni namen je izkoristiti polni potencial joge (tiste, ki ni fizična vadba) in hkrati polni potencial nas samih. Z majhnimi praktičnimi koraki vnašamo več pozornosti v vsakdan in s tem zaživimo polnejše in srečnejše življenje. Hkrati pa je namen programa tudi druženje, pogovor, povezovanje. Program vodi Nuša Pevc s številnimi gostujočimi učitelji, zato je posamezna delavnice občasno potrebno doplačati. Srečujemo se približno enkrat mesečno.

Še vedno ne veste, katera praksa bi bila najprimernejša za vas?

Rešite kviz in izvedeli boste.