Loading Events
  • This event has passed.

Uvod v jogo – brezplačna delavnica za začetnike

September 29 @ 18:00 - 19:30 Free

Vas že nekaj časa mika joga, pa se še niste opogumili, da bi jo preizkusili? Imate vprašanja in dvome, ali pa se sprašujete, če je joga sploh za vas? Ne veste kako praksa sploh izgleda in kaj joga pravzaprav je? Bi radi, da vam kdo razloži osnove, se vam individualno posveti in vas usmeri na tej poti?

.
Če ste vsaj na eno od zgornjih vprašanj odgovorili z da, potem je ta delavnica prav za vas. In ravno pred začetkom nove vadbene sezone je najprimernejši čas, da se je udeležite.

.
BREZPLAČNA delavnica: Uvod v jogo
Sreda, 29.9., ob 18:00

.
Na delavnici boste spoznali našo Nush Yoga Shalo in način delovanja ter se spoznali z osnovami joge.

.
Delavnica bo kombinacija teorije in prakse, vključevala bo tudi nekaj fizične prakse položajev, zato pridite v udobnih oblačilih in prinesite podlogo za jogo (če je nimate, so na voljo pri nas).

.
Delavnica je primerna za popolne začetnikev jogi, pa tudi tiste, ki se k jogi vračate po daljšem premoru, ali pa bi le radi prišli spoznati naš studio in način dela. Zadnje tovrstne delavnice se je udeležilo kar nekaj ljudi, ki jogo sicer že vadijo nekaj časa, a so povedali, da jim nekaterih osnov še nihče do zdaj ni tako razložil. Tovrstne delavnice bomo organizirali redno in jih priporočamo vsakomur, ki želi začeti z jogo pri nas.

.
Število mest na delavnici je omejeno, zato je obvezna prijava tukaj: https://withribbon.com/s/300602. Na tej povezavi se registrirate, s čemer se vpišete v Nush Yoga Shalo in si sutvarite profil za prijave na vadbe preko našega sistema.

.
Če imate težave s prijavo, mi pišite na nush.yoga@gmail.com, sicer pa prijava preko maila ali sporočila ni mogoča.

.
POZOR: V primeru, da ugotovite, da se dogodka ne morete udeležiti, vas lepo prosimo, da se pravočasno odjavite, da ne zasedate prostora komu drugemu, ki se želi dogodka udeležiti. Hvala za razumevanje.

.
Kje se nahajamo?
Nush Yoga Shala se nahaja v industrijski coni Lucija, na Liminjanski 94d (če uporabljate GPS, priporočam, da raje vnesete številko 96, če ne vas bo peljal z napačne strani).

Navodila za pot: Z glavne ceste Koper-Sečovlje na krožnem zavijete proti industrijski coni Lucija (iz smeri Kopra zavijete levo, iz smeri Sečovelj desno) in sledite prednostni cesti. Ko greste mimo Agrarie in Eurospina, na križišču ne sledite prednosti desno proti policiji, ampak zavijete LEVO. Se peljete po tej cesti dokler na desni ne zagledate velike opečnate stavbe, zraven nje pa je steklena stavba, v kateri se nahaja Shala – prvo nadstropje. Parkirišče je na razpolago neposredno ob stavbi.

.
O MENI
Delavnico vodim Nuša Pevc, mednarodna učiteljica joge (RYT400) in ustanoviteljica največjega joga centra na obali Nush Yoga Shala v Luciji. Več o meni: https://www.nushyoga.com/team-members/nusa-pevc/

Details

Date:
September 29
Time:
18:00 - 19:30
Cost:
Free
Event Categories:
,

Organizer

Nush Yoga Shala
Email:
nush.yoga@gmail.com
Website:
www.nushyoga.com

Venue

Nush Yoga Shala Lucija
Liminjanska 94d
Lucija, 6320 Slovenia
+ Google Map
Website:
www.nushyoga.com