Loading Events
  • This event has passed.

Zdravilna sprostitev z gongom

September 26 @ 19:00 - 20:30 €15

Vabljeni na magično doživetje: globoko zdravilno sprostitev ob zvoku gonga, ki se ji boste lahko prepustili v največjem in najlepšem joga centru na obali.

.
Dobimo se v NEDELJO, 26.9., ob 19.00 v Nush Yoga Shali v Luciji (navodila, kako do nas so na dnu opisa).

.
Zvočno gong kopel bo vodila Sandra Majcen, astrologinja indijske vedske astrologije – djotish, intuitivna učiteljica in svetovalka. Poleg djotisha in drugih tehnik, ki se jih poslužuje pri svojem delu, je zvok tisto, kar jo vedno pomiri in ji omogoči, da se energijsko nahrani. Zvok uravnoveša naše celice in jih energijsko hrani, kar spodbudi vse procese samozdravljenja. Pri njenih zvočnih kopelih uporablja različne inštrumente, ki spodbujajo različne dele in nivoje našega telesa. Na zvočnih kopelih so zmeraj prisotne tibetanske sklede, zvončki, oceanski boben in njen vokal. Meditacija združena z zvokom je popolna kombinacija, ki vodi v ravnovesje in sproščenost.

.
Cena: 15eur/osebo v predprijavi z nakazilom do petka, 24.9.
(last minute prijave in plačilo na samem dogodku: 22eur/osebo)

Vsi z veljavno Nush Yoga karto za jogo, lahko porabite en obisk s karte in doplačate le 5eur.

.
Zaradi omejenega števila mest je obvezna prijava z registracijo in naročilom tukaj: https://withribbon.com/s/252119 . Na tej povezavi izberete “book now” in enkratni obisk, ki ga lahko plačate takoj s kreditno kartico, če pa želite plačati z nakazilom ali gotovino, izberite “aaply discount code” in vpišite kodo GOTOVINA. Vaša prijava se bo s tem zabeležila, a bo popolna potem, ko prejmem plačilo – brez plačila vam mesta žal ne morem rezervirati.

.
Če imate težave s prijavo, mi pišite na nush.yoga@gmail.com.

.
Predprijava se šteje ob izvedbi plačila (žal mest brez plačila ne morem rezervirati). Plačate mi lahko z gotovino na urah joge ali preko nakazila.

.
Nakazila sprejemam na:
SI56 1010 0005 6297 146 (Intesa Sanpaolo Bank)
Nush Nuša Pevc s.p.
Rozmanova 61
6330 Piran

.
Gre za enega od dogodkov v sklopu programa Pogled vase. Z rednimi srečanji začnemo kmalu. Gong kopel bo na sporedu vsako zadnjo nedeljo v mesecu.

.
Kje se nahajamo?
Nush Yoga Shala se nahaja v industrijski coni Lucija, na Liminjanski 94d (če uporabljate GPS, priporočam, da raje vnesete številko 96, če ne vas bo peljal z napačne strani).
Navodila za pot: Z glavne ceste Koper-Sečovlje na krožnem zavijete proti industrijski coni Lucija (iz smeri Kopra zavijete levo, iz smeri Sečovelj desno) in sledite prednostni cesti. Ko greste mimo Agrarie in Eurospina, na križišču ne sledite prednosti desno proti policiji, ampak zavijete LEVO. Se peljete po tej cesti dokler na desni ne zagledate velike opečnate stavbe, zraven nje pa je steklena stavba, v kateri se nahaja Shala – prvo nadstropje. Parkirišče je na razpolago neposredno ob stavbi.

Details

Date:
September 26
Time:
19:00 - 20:30
Cost:
€15
Event Categories:
,

Organizer

Nush Yoga Shala
Email:
nush.yoga@gmail.com
Website:
www.nushyoga.com

Venue

Nush Yoga Shala
Slovenia + Google Map
Website:
www.nushyoga.com