fbpx
Loading Events

Pogled vase Oddih: Preseganje omejitev

June 10 @ 16:00 - June 12 @ 17:00 380€

POGLED VASE ODDIH: PRESEGANJE OMEJITEV

BOHINJSKO JEZERO,

10.-12.6.2022 

 

 

Kdaj si nazadnje naredil/a kakšno stvar prvič?

Poglej vase, preseži svoje omejitve in se nam pridruži na vikendu v prelepi naravi ob Bohinjskem jezeru, kjer te čakajo:

 • ledena kopel in učenje dihanja (Emil Ledenko),
 • meditacije, delavnice osebnostne rasti,
 • gozdna kopel Shinrin Yoku,
 • gurmansko razvajanje – kakovostna rastlinska prehrana
 • in še mnogo več.

.

Na idilični lokaciji na samem, a vseeno 10min peš od Bohinjskega jezera, si bomo vzeli čas za povezovanje, raziskovanje, deljenje, predvsem pa za PRESEGANJE OMEJITEV. Skozi meditacije in delavnice osebnostne rasti iz različnih področij (joga, psihologija, duhovnost) se bomo dotaknili tem, kot so:

 • omejujoča prepričanja in kognitivne distorzije,
 • radikalna iskrenost, ozaveščanje čustev in občutkov,
 • preseganje lastnih omejitev, širjenje obzorij in meja cone udobja.

.

Kdaj?

10.-12.6.2022

Kje?

Bohinj

.

Komu je oddih namenjen?

Vsakomur, ki si želi bolje spoznati sebe in zaživeti polnejše življenje. Vsakemu, ki si želi odmika v naravi ter druženja in povezovanja z manjšo skupino podobno mislečih ljudi. Vsakemu, ki si želi preseči svoje omejitve in stopiti iz cone udobja, seveda ob srčni podpori krasne skupine.

.

Oddih ni namenjen samo članom Nush Yoga in tistim, ki ste skozi leto obiskovali program Pogled vase, temveč vsakomur, ki ga te teme zanimajo. Primerno bo za vsakogar, nobeno predznanje ni potrebno. Jogijske prakse asan niso del programa, lahko pa kakšno izvedemo v primeru zanimanja in lepega vremena.

.

Cena celotnega oddiha vključuje:

 • 2 nočitvi v hiši na lepi lokaciji, obkroženi z naravo,
 • 6 uravnoteženih in kakovostnih rastlinskih obrokov, pretežno iz lokalnih sestavin,
 • delavnice tehnik samospoznavanja, osebnostne rasti,
 • delavnico zavestnega dihanja in ledene kopeli z Emilom Ledenkom,
 • gozdno kopel,
 • kakavov obred,
 • veliko druženja in povezovanja ter podpore.

.

Kaj ni vključeno v ceno?

 • prevoz na oddih (sporočite iz kje ste in mogoče se lahko povežemo in zorganiziramo, da si delimo prevoz),
 • turistična taksa 2eur/osebo/noč se plača na licu mesta.

.

OKVIRNI PROGRAM:

Petek, 10.6.

Prihod do 17. ure

17.00 Delavnica Radikalna iskrenost (ozaveščanje čustev, občutkov)

19.00 Večerja

20.00 Druženje, spoznavanje

Sobota, 11.6.

7.30 jutranji sprehod/meditacija

9.00 zajtrk

10.00 delavnica Omejujoča prepričanja in kognitivne distorzije

12.00 – 14.00 prosti čas

14.00 kosilo

15.00 delavnica Delavnica zavestnega dihanja in ledene kopeli – vodi Emil Ledenko

19.00 Večerja

20.00 Pogovori ob ognju

Nedelja, 12.6.

7.30 Kakavov obred

9.00 zajtrk

10.00 Gozdna kopel – Shinrin Yoku

13.00 – 14.00 prosti čas

14.00 kosilo

15.00 pogovori, deljenje vtisov, druženje in zaključek (zaključimo okoli 17.ure)

.

(Program se zaradi prilagajanja vremenu lahko spreminja)

Praksa jogijskih asan ni del rednega programa oddiha, saj se ta  lahko izvede samo v primeru lepega vremena. V tem primeru bodo podloge za jogo zagotovljene.

.

CENE:

Bivanje v 2- ali 3-posteljni sobi: 380eur

Bivanje v enoposteljni sobi: 480eur

B̶i̶v̶a̶n̶j̶e̶ v̶ s̶o̶b̶i̶ z̶ z̶a̶k̶o̶n̶s̶k̶o̶ p̶o̶s̶t̶e̶l̶j̶o̶ z̶a̶ 2̶ o̶s̶e̶b̶i̶:̶ 6̶0̶0̶e̶u̶r̶ (̶3̶0̶0̶e̶u̶r̶/̶o̶s̶e̶b̶o̶)̶- NI VEČ NA RAZPOLAGO

 tevilo enoposteljnih sob je omejeno. Cene veljajo za dve nočitvi, vso prehrano in celoten program.)

.

Vsi, ki redno obiskujete moje ure joge, prejmete še 20eur popusta!

(Velja za vse z veljavno karto joge. Če imate darilni bon, se popusti ne združujejo. Popust ne velja za bivanje dveh oseb v sobi z zakonsko posteljo.)

.

Možno plačilo na obroke. Zadnji obrok mora biti poravnan en mesec pred oddihom.

Rezervacije in informacije: info@nushyoga.com. Vaše mesto je rezervirano, ko prejmemo plačilo. V primeru, da oddih odpade zaradi višje sile (ukrepi), vam povrnemo 100% znesek, ki ste ga vplačali. Če se oddiha iz kakršnegakoli razloga ne morete udeležiti, vplačanega zneska ne vračamo, lahko pa si uredite zamenjavo.

.

.

Z VAMI BOMO:

Nuša Pevc

Oddih sem pripravila in vodim Nuša Pevc, mednarodna učiteljica joge (RYT400), ustanoviteljica največjega in najlepšega joga centra na obali Nush Yoga Shala, ki sem ga odprla v letu 2020 in ga zatem preoblikovala v prvi pravi online joga studio. 

Moji joga oddihi so znani po kakovosti, pristnosti, domačnosti, povezovanju, odlični hrani, dostopnih cenah, manjših skupinah, izmenjavi znanj in prijetnem druženju. Posebni so zato, ker jih soustvarjam z res srčnimi in posebnimi ljudmi, trudim se podpirati lokalne ustvarjalce in ponudnike, ki živijo filozofijo joge, čuječnosti, nenasilja, skrbi za okolje.

Oddihi niso omejeni zgolj na člane Nush Yoga, dobrodošli so vsi, ki si želijo čas preživljati v dobri družbi, narediti nekaj zase in se zraven še kaj naučiti.

Več o meni na:

www.nushyoga.com

FB: Nush Yoga

IG: nush_yoga

.

Emil Ledenko Ledeni

Emil Ledenko je kar 27 let svojega življenja namenil nogometu, čeprav je večino tega časa čutil, da to ni pot, ki mu je bila namenjena. Po popolnem osebnostnem in fizičnem zlomu pri 20 letih, kopici zdravstvenih težav in iskanju samega sebe je pri 46 letih končno našel svoje pravo poslanstvo. Tisto, kar sta mu priimek Ledenko in vzdevek Ledeni nakazovala že vse življenje. Začel je preučevati in prakticirati tehniko zavestnega dihanja in kopanja v mrzli vodi. Z rednim in vztrajnim vsakodnevnim prakticiranjem dihalnih vaj (Wim Hof metoda) in mrzle prhe ter ledenih kopeli je Emil Ledenko odpravil svoje zdravstvene težave, poleg tega pa začel živeti povsem novo življenje.

Zdaj to znanje prenaša tudi na vse tiste, ki si tega želijo. To, kar govori, tudi živim in s svojim primerom navdihuje in motivira tudi druge ljudi.

Popeljal nas bo v svet zavestnega dihanja z Wim Hof metodo in nas pripravil za potop v ledeno vodo. Ste pripravljeni, da stopite iz cone udobja skupaj z njim? 🙂

Več o Emilu TUKAJ.

.

Kako bo potekala Emilova delavnica?

Delavnica zavestnega dihanja in ledene kopeli traja cca. 4 ure in je razdeljena na dva dela.

Prvi del delavnice je teorija, kjer se tečajniki ponovno naučijo pravilnega dihanja v fazi mirovanja oz. počitka, kar je odločilnega pomena za dobro zdravje in počutje. Veliko poudarka je tudi na razlagi pomembnosti rednega vsakodnevnega izvajanja ritualov, s pomočjo katerih se razvijajo 4 ključni elementi za dvig kakovosti življenja: volja, disciplina, doslednost in vztrajnost.

Kot pika na I, se v teoretičnem delu delavnice razloži tudi vpliv zavestnega dihanja in ledene vode na živčni, hormonski, imunski in krvno-žilni sistem ter kako pravilno in varno vstopati v ledeno vodo.

Drugi del delavnice je praksa, kjer tečajniki naredijo več serij dihalnih vaj in se za konec še varno potopijo v ledeno vodo.

Vsak, ki opravi tečaj, je opremljen z vsemi orodji in znanjem, ki je potrebno za redno izvajanje vaj doma, kar je tudi namen same delavnice. Za dobro zdravje in počutje smo namreč dolžni poskrbeti sami. Vse, kar potrebujemo je že v nas samih in na nas je, da pridobljeno znanje uporabimo tudi v praksi.

.

Vita Vybihal, food blogerka, ki bo skrbela za okusne obroke

Vita je dekle mnogih interesov. Njena prva ljubezen je že od srednje šole hrana, zadnje leto pa tudi s tem povezana fotografija hrane. Dobri dve leti že sledi rastlinski prehrani, hkrati pa se trudi živeti čim bolj vegansko. Trenutno zaključuje študij kulturologije, a jo bolj kot to vleče raziskovanje nutricionistike, kitajske in ayurvedske medicine ter povezave med prehrano in počutjem. Pravi, da se predvsem vidi kot food-bloggerka, fotografinja in ustvarjalka receptov.

.
Vita prisega na zdravo življenje v vseh pogledih – praksa joge, meditacija, refleksija in sprehodi v naravi so nepogrešljivi v njenem vsakdanu. Zanimajo jo osebnostna rast, trajnostno in zero-waste življenje, ‘back to nature’ in ‘back to yourself’ pristop do telesa, zdravja in življenja. Zelo rada bere, najbolj se najde v ‘uporabnih’ knjigah, sicer pa rada prebere tudi kak roman, sploh zvečer. Obožuje kavo, domače sladkarije in svojo jutranjo in večerno rutino.

 

Več o Viti TUKAJ.

.

NAŠ DOM TA VIKEND: Hiša Destina

Hiša na čudoviti lokaciji na samem, a vseeno 10min peš od Bohinjskega jezera (Ukanc), kjer bomo imeli veliko miru.

.

KAJ POTREBUJETE

Rjuhe in brisače so zagotovljene. Dodatno potrebujete kopalke in brisačo za kopanje (če se boste kopali v jezeru in za ledeno kopel). Potrebujete tudi udobno obutev za hojo po gozdu (ne bo težek pohod) in oblačila, za katera vam ni škoda, če se umažejo (v gozdu). Priporočam tudi zvezek in pisalo, da si na delavnicah kaj zapišete.

.

 

NAČIN PLAČILA IN ODPOVEDNA POLICA

Za potrditev rezervacije je potrebno predplačilo prvega obroka. Zadnji obrok je potrebno plačati najkasneje do 10.5.2022.

V primeru odpovedi se predplačilo ne vrne. V primeru odpovedi do 10. aprila, zaračunamo 50% vrednosti celotnega oddiha. V primeru odpovedi po 10. aprilu zaračunamo celoten znesek oddiha. V primeru, da gostje ne pridejo na dan prihoda, se zaračuna celoten znesek rezervacije. V primeru nezmožnosti udeležbe si lahko sami organizirate zamenjavo.

.

Nush Yoga – TRR IN NAVODILA ZA PLAČILO

Nush Nuša Pevc s.p.

Rozmanova 61

6330 Piran

IBAN SI56 1010 0005 6297 146 (Banka Intesa Sanpaolo)

SKLIC: 99

NAMEN PLAČILA: Joga oddih Bohinj

.

KONTAKT ZA INFORMACIJE

Nuša

031551804

info@nushyoga.com

www.nushyoga.com

Details

Start:
June 10 @ 16:00
End:
June 12 @ 17:00
Cost:
380€
Event Category:

Venue

Bohinj
Ukanc 139
Bohinjsko jezero, 4265 Slovenia
+ Google Map