Loading Events
  • This event has passed.

Pogled vase: Joga Nidra za lahkotno spuščanje

October 3 @ 19:00 - 20:30 15€

Jesen je čas, ko drevesa odvržejo listje, saj jim v zimskem času ne služi. In je čas, ko imamo tudi mi priložnost izpustiti in odložiti vse, česar se morda oklepamo, a nam ne služi več. Da bi bilo to opuščanje in spuščanje čim lahkotnejše, tako kot lahkotno listje odpada z dreves, sem za vas pripravila vodeno sproščanje Jogo Nidro, ki vam bo pri tem pomagalo.

Joga Nidra se lahko uporablja kot tehnika sproščanja, a je več kot to, saj nam stanje, ki ga s to tehniko dosežemo, omogoči, da hitreje manifestiramo.

Joga nidra je tudi odlično orodje v boju proti stresu, nespečnosti, tesnobi, nemiru, zasvojenosti, depresiji, hektičnemu načinu sodobnega življenja in s tem povezanim boleznim. Omogoča nam umiritev, sprostitev in doseganje višjih stopenj zavesti, potovanje vase, doseganje osebnih ciljev.

Potrebujete udobna oblačila, podlogo za ležanje, morda odejico (vse to imamo na razpolago tudi pri nas, če njimate svojih). Primerno bo za vse nivoje, nobeno predznanje ni potrebno (večino časa presedimo/preležimo, ni fizične aktivnosti).

Gre za dogodek v sklopu programa Pogled vase, ki se odvijajo vsako nedeljo ob 19h. Prvih 30min je namenjenih pogovoru, sledi osrednji del in na koncu še deljenje vtisov.

Cena: 15eur z nakazilom v predprijavi. Na dan dogodka je cena 22eur. Člani Nush Yoga (vsi z veljavno karto) lahko namesto plačila koristite en obisk s karte.

Dogodek poteka samo v živo v prostorih Nush Yoga Shale, bo pa vsem prijavljenim na voljo dostop do posnetka Joge Nidre, ki je na voljo en teden. Če se torej dogodka ne morete udeležiti v živo, se vseeno nanj prijavite, če želite posnetek.

Število mest je omejeno. Obvezna je prijava preko spletne strani www.nushyoga.com (Klik na gumb PRIJAVA NA VADBE, na urniku poiščite dogodek, kliknite nanj, se registrirajte in prijavite. Za plačila z gotovino in preko trr so navodila na strani).

Predprijava se šteje ob izvedbi plačila (brez plačila vam žal ne morem rezervirati mesta).

Kje se nahajamo?

Nush Yoga Shala se nahaja v industrijski coni Lucija, na Liminjanski 94d (če uporabljate GPS, priporočam, da raje vnesete številko 96, če ne vas bo peljal z napačne strani).

Navodila za pot: Z glavne ceste Koper-Sečovlje na krožnem zavijete proti industrijski coni Lucija (iz smeri Kopra zavijete levo, iz smeri Sečovelj desno) in sledite prednostni cesti. Ko greste mimo Agrarie in Eurospina, na križišču ne sledite prednosti desno proti policiji, ampak zavijete LEVO. Se peljete po tej cesti dokler na desni ne zagledate velike opečnate stavbe, zraven nje pa je steklena stavba, v kateri se nahaja Shala – prvo nadstropje. Parkirišče je na razpolago neposredno ob stavbi.

Nakazila sprejemam na:
SI56 1010 0005 6297 146 (Intesa Sanpaolo Bank)
Nush Nuša Pevc s.p.
Rozmanova 61
6330 Piran

O MENI
Dogodek vodim Nuša Pevc, mednarodna učiteljica joge (RYT400) in ustanoviteljica največjega joga centra na obali Nush Yoga Shala v Luciji. Zadnje čase se izobražujem tudi na področju transpersonalne psihologije in tako so tudi obarvane moje vodene meditacije. Več o meni: https://www.nushyoga.com/team-members/nusa-pevc/

Details

Date:
October 3
Time:
19:00 - 20:30
Cost:
15€
Event Categories:
, ,

Organizer

Nush Yoga Shala
Email:
nush.yoga@gmail.com
Website:
www.nushyoga.com

Venue

Nush Yoga Shala Lucija
Liminjanska 94d
Lucija, 6320 Slovenia
+ Google Map
Website:
www.nushyoga.com