fbpx
Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Delavnica: Arm balances – položaji na rokah

avgust 23, 2021 @ 19:00 - 20:00 €15
Na neki točki v naši jogijski praksi nas zagotovo začnejo privlačiti naprednejši jogijski položaji, o katerih bodisi samo potiho sanjamo ali pa aktivno delamo na tem, da jih osvojimo. Arm balances oziroma položaji na rokah so še posebej privlačni in večini predstavljajo zanimiv izziv.
.
Zakaj nam največkrat spodletijo? Zaradi pomanjkanja moči? Po mojih izkušnjah to ni glavni razlog, čeprav večina tako misli.
Največkrat nam spodleti zato, ker vanje preveč hitimo, brez razumevanja kako pripraviti in aktivirati telo.
.
Vsi, ki bi radi izvedeli več na to temo, vabljeni na delavnico:
.

ARM BALANCES – POLOŽAJI NA ROKAH
Ponedeljek, 23.8., 19.00

.
Delavnica je praktične narave, zato pridite v udobnih oblačilih in prinesite podlogo za jogo (če je nimate, so na voljo pri nas).
Delavnica je primerna za vse, ki se z jogo redno ukvarjate že vsaj eno leto (ali pa s kakšno drugo podobno rekreacijo, športom, ki krepi mišice zgornjega dela telesa). Delavnica ni primerna za popolne začetnike v jogi ali za ljudi s poškodbami ramen, komolcev, zapestij.
.
Delavnica poteka v živo v Nush Yoga Shali in istočasno ONLINE preko Zooma, na voljo bo tudi posnetek.
.

Cena: 15eur/osebo v predprijavi z nakazilom do petka, 20.8.
(last minute prijave in plačilo na samem dogodku: 22eur/osebo)

.
Vsi z veljavno Nush Yoga karto za jogo, lahko porabite en obisk s karte.
.
Zaradi omejenega števila mest je obvezna prijava z registracijo in naročilom na www.momoyoga.com/nushyoga . Na tej povezavi se registrirate, nato na urniku poiščete delavnico in se nanjo prijavite (kot način plačila izberete enkratni obisk).
Prijava je uspešna, ko prejmete potrditveni mail. Če imate težave s prijavo, mi pišite na nush.yoga@gmail.com, sicer pa prijava preko maila ali sporočila ni mogoča.
.
Vsi prijavljeni (ne glede na to ali se udeležite v živo ali ne) prejmete pol ure pred delavnico na mail Zoom povezavo in po delavnici posnetek, ki bo na voljo en teden.
.
Predprijava se šteje ob izvedbi plačila (žal mest brez plačila ne morem rezervirati). Plačate mi lahko z gotovino na urah joge ali preko nakazila.

.

Nakazila sprejemam na:

SI56 1010 0005 6297 146 (Intesa Sanpaolo Bank)
Nush Nuša Pevc s.p.
Rozmanova 61
6330 Piran
.

Kje se nahajamo?

Nush Yoga Shala se nahaja v industrijski coni Lucija, na Liminjanski 94d (če uporabljate GPS, priporočam, da raje vnesete številko 96, če ne vas bo peljal z napačne strani).
Navodila za pot: Z glavne ceste Koper-Sečovlje na krožnem zavijete proti industrijski coni Lucija (iz smeri Kopra zavijete levo, iz smeri Sečovelj desno) in sledite prednostni cesti. Ko greste mimo Agrarie in Eurospina, na križišču ne sledite prednosti desno proti policiji, ampak zavijete LEVO. Se peljete po tej cesti dokler na desni ne zagledate velike opečnate stavbe, zraven nje pa je steklena stavba, v kateri se nahaja Shala – prvo nadstropje. Parkirišče je na razpolago neposredno ob stavbi.

.

O meni

Delavnico vodim Nuša Pevc, mednarodna učiteljica joge (RYT400) in ustanoviteljica največjega joga centra na obali Nush Yoga Shala v Luciji. Več o meni: https://www.nushyoga.com/team-members/nusa-pevc/
.
.

Podrobnosti

Datum:
avgust 23, 2021
Čas:
19:00 - 20:00
Cena:
€15
Kategorija Dogodek:

Organizator

Nush Yoga Shala
E-naslov:
nush.yoga@gmail.com
Spletna stran:
www.nushyoga.com

Prizorišče

Nush Yoga Shala
Slovenia + Google Zemljevid
Spletna stran:
www.nushyoga.com