fbpx
Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Delavnica: Joga za zdrav hrbet

avgust 18, 2021 @ 19:00 - 20:00 €15
“Odkar redno prakticiram jogo, so težave s hrbtom izginile”
.
“Zaradi tvojih ur joge Back to Back so povsem izginile bolečine v hrbtu in končno lahko spet spim na trebuhu!”
.
Najpogostejše besede, ki jih slišim od mojih vadečih.
.
Zaradi današnjega življenjskega sloga se marsikdo sooča s težavami in bolečinami v hrbtu in na tej delavnici se bomo osredotočili na preprečevanje in odpravljanje tovrstnih težav.
.
JOGA ZA ZDRAV HRBET
Sreda, 18.8., ob 19.00
v Nush Yoga Shali Lucija (navodila, kako do nas so na dnu opisa)
.
Delavnica bo potekala v obliki vadbe, zato pridite v udobnih oblačilih in prinesite podlogo za jogo (če je nimate, so na voljo pri nas). Vadba je primerna za vse nivoje, tudi za začetnike, za vse, ki že imate kakšne težave s hrbtom ali pa jih želite preprečiti. V primeru hujših težav z vretenci, poškodb itd., se pred vadbo obvezno posvetujte z učiteljico.
Cena: 15eur/osebo v predprijavi z nakazilom do torka, 17.8.
(last minute prijave in plačilo na samem dogodku: 22eur/osebo)
.
Vsi z veljavno Nush Yoga karto za jogo, lahko porabite en obisk s karte.
.
Zaradi omejenega števila mest je obvezna prijava z registracijo in naročilom na www.momoyoga.com/nushyoga . Na tej povezavi se registrirate, nato na urniku poiščete delavnico in se nanjo prijavite (kot način plačila izberete enkratni obisk).
.
Prijava je uspešna, ko prejmete potrditveni mail. Če imate težave s prijavo, mi pišite na nush.yoga@gmail.com, sicer pa prijava preko maila ali sporočila ni mogoča.
.
Predprijava se šteje ob izvedbi plačila (žal mest brez plačila ne morem rezervirati). Plačate mi lahko z gotovino na urah joge ali preko nakazila.
.
Nakazila sprejemam na:
SI56 1010 0005 6297 146 (Intesa Sanpaolo Bank)
Nush Nuša Pevc s.p.
Rozmanova 61
6330 Piran
.
Kje se nahajamo?
Nush Yoga Shala se nahaja v industrijski coni Lucija, na Liminjanski 94d (če uporabljate GPS, priporočam, da raje vnesete številko 96, če ne vas bo peljal z napačne strani).
Navodila za pot: Z glavne ceste Koper-Sečovlje na krožnem zavijete proti industrijski coni Lucija (iz smeri Kopra zavijete levo, iz smeri Sečovelj desno) in sledite prednostni cesti. Ko greste mimo Agrarie in Eurospina, na križišču ne sledite prednosti desno proti policiji, ampak zavijete LEVO. Se peljete po tej cesti dokler na desni ne zagledate velike opečnate stavbe, zraven nje pa je steklena stavba, v kateri se nahaja Shala – prvo nadstropje. Parkirišče je na razpolago neposredno ob stavbi.
.
O MENI
Delavnico vodim Nuša Pevc, mednarodna učiteljica joge (RYT400) in ustanoviteljica največjega joga centra na obali Nush Yoga Shala v Luciji. Več o meni: https://www.nushyoga.com/team-members/nusa-pevc/

Podrobnosti

Datum:
avgust 18, 2021
Čas:
19:00 - 20:00
Cena:
€15
Kategorija Dogodek:

Organizator

Nush Yoga Shala
E-naslov:
nush.yoga@gmail.com
Spletna stran:
www.nushyoga.com

Prizorišče

Nush Yoga Shala
Slovenia + Google Zemljevid
Spletna stran:
www.nushyoga.com