fbpx
Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Brezplačna delavnica: Uvod v jogo

avgust 25, 2021 @ 19:00 - 20:00 Brezplačno
Vas že nekaj časa mika joga, pa se še niste opogumili, da bi jo preizkusili? Imate vprašanja in dvome, ali pa se sprašujete, če je joga sploh za vas? Ne veste kako praksa sploh izgleda in kaj joga pravzaprav je? Bi radi, da vam kdo razloži osnove, se vam individualno posveti in vas usmeri na tej poti?
.
Če ste vsaj na eno od zgornjih vprašanj odgovorili z da, potem je ta delavnica prav za vas. In ravno pred začetkom nove vadbene sezone je najprimernejši čas, da se je udeležite.
.

BREZPLAČNA delavnica: Uvod v jogo
Sreda, 25.8., ob 19:00

.
Na delavnici boste spoznali našo Nush Yoga Shalo in način delovanja ter se spoznali z osnovami joge.
.
Delavnica bo kombinacija teorije in prakse, vključevala bo tudi nekaj fizične prakse položajev, zato pridite v udobnih oblačilih in prinesite podlogo za jogo (če je nimate, so na voljo pri nas).
.
Delavnica je primerna za popolne začetnikev jogi, pa tudi tiste, ki se k jogi vračate po daljšem premoru, ali pa bi le radi prišli spoznati naš studio in način dela. Tovrstne delavnice bomo organizirali redno in jih priporočamo vsakomur, ki želi začeti z jogo pri nas.
.
Število mest na delavnici je omejeno, zato je obvezna prijava z registracijo in naročilom na www.momoyoga.com/nushyoga . Na tej povezavi se registrirate, nato na urniku poiščete delavnico in se nanjo prijavite. Prijava je uspešna, ko prejmete potrditveni mail. Če imate težave s prijavo, mi pišite na nush.yoga@gmail.com, sicer pa prijava preko maila ali sporočila ni mogoča.
.

Kje se nahajamo?

Nush Yoga Shala se nahaja v industrijski coni Lucija, na Liminjanski 94d (če uporabljate GPS, priporočam, da raje vnesete številko 96, če ne vas bo peljal z napačne strani).
Navodila za pot: Z glavne ceste Koper-Sečovlje na krožnem zavijete proti industrijski coni Lucija (iz smeri Kopra zavijete levo, iz smeri Sečovelj desno) in sledite prednostni cesti. Ko greste mimo Agrarie in Eurospina, na križišču ne sledite prednosti desno proti policiji, ampak zavijete LEVO. Se peljete po tej cesti dokler na desni ne zagledate velike opečnate stavbe, zraven nje pa je steklena stavba, v kateri se nahaja Shala – prvo nadstropje. Parkirišče je na razpolago neposredno ob stavbi.
.

O meni

Delavnico vodim Nuša Pevc, mednarodna učiteljica joge (RYT400) in ustanoviteljica največjega joga centra na obali Nush Yoga Shala v Luciji. Več o meni: https://www.nushyoga.com/team-members/nusa-pevc/

Podrobnosti

Datum:
avgust 25, 2021
Čas:
19:00 - 20:00
Cena:
Brezplačno
Kategoriji Dogodek:
,

Organizator

Nush Yoga Shala
E-naslov:
nush.yoga@gmail.com
Spletna stran:
www.nushyoga.com

Prizorišče

Nush Yoga Shala
Slovenia + Google Zemljevid
Spletna stran:
www.nushyoga.com