Loading Events
  • This event has passed.

Meditacija radikalne iskrenosti

September 19 @ 19:00 - 20:30 15€

Radikalna iskrenost gre globoko v resnico. V bistvo tega, kdo smo. Pod vsemi tančicami. Pod plastmi, sencami in vsem, kar smo zgradili, da se ločimo, oddaljimo od resnice. Da bi bili varovani in skriti.

.

Radikalna iskrenost se dotakne tistega, kar smo pod vsem tem. Je lahka. Je Resnica. V svojem bistvu gre za stik z Božanskim. Gre za povezavo. Gre za ljubezen.

.

Radikalna iskrenost presega udobje. Presega našo predstavo o tem, kaj pomeni biti vključeni v kulturno ali družbeno pripoved. Kot otroci gradimo osebnost ali občutek sebe, ki temelji na izkušnji tega, kar so nas učili. Tistega, kar so nam pokazali kot dobro ali slabo.

.

Tako postanejo nekateri deli nas zelo poudarjeni ali osvetljeni, drugi pa potlačeni in skriti. To je del naše Sence. Postane del našega potlačenega občutka Jaza.

.

Če si radikalno iskren, pomeni povrniti si vse dele sebe. Odpreti se resnici, ne glede na to, kaj je sprejeto v naši družbi ali v naši kulturi. Resnica je onkraj te fizične resničnosti.

.

V tej meditaciji se bomo dotaknili resnice, kakršna je za nas v tem sedanjem trenutku. In potem poiskali sprejemanje. Poiščimo sočutje, ljubezen, prostor, ki lahko zadrži to resnico, ki jo lahko nato delimo, če se tako odločimo.

.

.
MEDITACIJA RADIKALNE ISKRENOSTI
Nedelja, 19.9., ob 19h
v Nush Yoga Shali

.
Potrebujete udobna oblačila, podlogo, morda odejico (vse to imamo na razpolago tudi pri nas, če njimate svojih). Primerno bo za vse nivoje, nobeno predznanje ni potrebno.

.
Dogodek traja cca 90 minut. Prvih 30min je namenjenih pogovoru o preteklem tednu, drugih 30min osrednji vaji in zadnjih 30min za pogovor in deljenje vtisov po njej.

.
Zaradi narave dogodka ta poteka samo v živo v shali in NE online preko Zooma. Bo pa na voljo posnetek osrednjega dela, torej meditacije, ki ga avtomatsko dobite na mail vsi, ki se na dogodek prijavite (in je na voljo 7 dni).

.
Cena: 15eur z nakazilom v predprijavi. Na dan dogodka je cena 22eur. Člani Nush Yoga (vsi z veljavno karto) lahko namesto plačila koristite en obisk s karte.

.
Število mest je omejeno. Obvezna je prijava preko spletne strani www.nushyoga.com (Klik na gumb PRIJAVA NA VADBE, na urniku poiščite dogodek, kliknite nanj, se registrirajte in prijavite. Za plačila z gotovino in preko trr, mi pišite). Predprijava se šteje ob izvedbi plačila (brez plačila vam žal ne morem rezervirati mesta).

.
Kje se nahajamo?
Nush Yoga Shala se nahaja v industrijski coni Lucija, na Liminjanski 94d (če uporabljate GPS, priporočam, da raje vnesete številko 96, če ne vas bo peljal z napačne strani).
Navodila za pot: Z glavne ceste Koper-Sečovlje na krožnem zavijete proti industrijski coni Lucija (iz smeri Kopra zavijete levo, iz smeri Sečovelj desno) in sledite prednostni cesti. Ko greste mimo Agrarie in Eurospina, na križišču ne sledite prednosti desno proti policiji, ampak zavijete LEVO. Se peljete po tej cesti dokler na desni ne zagledate velike opečnate stavbe, zraven nje pa je steklena stavba, v kateri se nahaja Shala – prvo nadstropje. Parkirišče je na razpolago neposredno ob stavbi.

.
Nakazila sprejemam na:
SI56 1010 0005 6297 146 (Intesa Sanpaolo Bank)
Nush Nuša Pevc s.p.
Rozmanova 61
6330 Piran

.
O MENI
Dogodek vodim Nuša Pevc, mednarodna učiteljica joge (RYT400) in ustanoviteljica največjega joga centra na obali Nush Yoga Shala v Luciji. Zadnje čase se izobražujem tudi na področju transpersonalne psihologije in tako so tudi obarvane moje vodene meditacije. Več o meni: https://www.nushyoga.com/team-members/nusa-pevc/

Details

Date:
September 19
Time:
19:00 - 20:30
Cost:
15€
Event Category:

Organizer

Nush Yoga Shala
Email:
nush.yoga@gmail.com
Website:
www.nushyoga.com

Venue

Nush Yoga Shala
Slovenia + Google Map
Website:
www.nushyoga.com