Loading Events

Joga malo drugače – kako popestriti in poglobiti svojo jogijsko prakso (ONLINE DELAVNICA)

October 23 @ 10:00 - 11:30 Free
Se vam zdi, da ste se ujeli v rutino svoje jogijske prakse? Vas ne veseli več toliko, kot včasih, si jo želite popestriti ali poglobiti, pa ne veste kako?
.
Vabim vas na brezplačno delavnico, na kateri bomo na nekatere joga položaje in jogijska vprašanja pogledali malo drugače.
.
Komu je delavnica namenjena?
– Vsem, ki že obiskujete moje ure joge,
– Vsem, ki ste že kdaj hodili k meni na jogo in ste iz takšnih ali drugačnih razlogov nehali,
– Vsem, ki še niste nikoli bili pri meni in bi me radi spoznali, preizkusili malo drugačno vadbo, kot ste je vajeni ali se naučili kaj novega.
.
Na delavnici vam bom na voljo tudi za morebitna vprašanja, za katera morda na urah joge zmanjka časa.
.
Kako?
90-minutna delavnica, ki bo potekala v živo preko Zooma, bo skupek teorije, fizične prakse in odgovarjanja na vaša vprašanja. Šli bomo skozi krajšo prakso joge, v kateri se bomo malo bolj poglobili v določene položaje, ponovili osnove (ali se jih na novo naučili), se veliko spraševali in se predvsem kaj novega naučili o sebi.
.
Primerno bo za vse nivoje – tako za popolne začetnike, kot izkušene jogiste ali učitelje joge. Prav vsi se lahko kaj novega naučimo.
.
Kaj potrebujete?
Zoom, internet, podlogo za jogo, udobna oblačila in open mind 🙂 Zaželjeno je, da se delavnice udeležite s prižgano kamero, da vam lahko čim boljše pomagam v položajih.
.
Kako se prijavite?
Število mest je omejeno. Prijavite se tukaj: https://withribbon.com/s/325851. S prijavo se registrirate in si ustvarite uporabniški profil za prijavo na vadbe preko našega sistema.
.
POZOR: Če je delavnica brezplačna, še ne pomeni, da je na voljo neomejeno število mest. Če svoje mesto rezervirate, pričakujem, da se delavnice udeležite. Če se je ne morete udeležiti, prosim, da se pravočasno odjavite in sprostite mesto nekomu, ki se je res želi udeležiti. Hvala za razumevanje.
.
O MENI
Delavnico vodim Nuša Pevc, mednarodna učiteljica joge (RYT400) in ustanoviteljica največjega joga centra na obali Nush Yoga Shala v Luciji. Več o meni: https://www.nushyoga.com/team-members/nusa-pevc/

Details

Date:
October 23
Time:
10:00 - 11:30
Cost:
Free
Event Categories:
,

Organizer

Nush Yoga Shala
Email:
nush.yoga@gmail.com
Website:
www.nushyoga.com

Venue

Nush Yoga Shala Lucija
Liminjanska 94d
Lucija, 6320 Slovenia
+ Google Map
Website:
www.nushyoga.com