fbpx
Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Pogled vase: Z malimi koraki do bolj zadovoljnega življenja (Meditacija pozitivne naravnanosti) ONLINE

oktober 24, 2021 @ 19:00 - 20:30 15€
Če vas vprašam, kaj je najlepša stvar, ki se vam je zgodila ta teden, kako hitro jo najdete? Ali morate veliko razmišljati, da najdete vsaj eno, ali pa vam jih takoj 10 pade na pamet? Se vam zdi, da ste kar malo izgubili veselje in radost v življenju? Ali pa si preprosto želite še več tega?
.
Verjemite mi, bila sem že med enimi in drugimi in moram priznati, da imam trenutno obdobje, ko s težavo najdem zadovoljstvo in pozitivne plati v življenju… a ker vem, kako se ga da ponovno najti, bi to rada delila z vami na delavnici Z malimi koraki do zadovoljnega življenja.
.
Predvsem to želim storiti skozi zgodbe tistih, ki jim to uspeva – ne skozi toksičen pozitivizem, ampak skozi iskreno ljubezen in veselje do življenja, takšnega kot je, z vsemi vzponi in padci.
.
V prvem delu bodo torej svoje preproste, a navdihujoče zgodbe (in tehnike) povedale gostje, v drugem delu pa vas bom vodila skozi meditacijo pozitivne naravnanosti.
.
Gostje:
Andreja Fink – Gratitude mania
Elara Udvanc – učiteljica joge
Vita Vybihal – Little kitchen vibes
.
Kdaj?
nedelja, 24.10., ob 19.00 (traja približno 90min do 2 uri)
.
Delavnica poteka preko Zooma v obliki druženja, tako da je interaktivne narave in se spodbuja sodelovanje, deljenje in seveda, da imate kamero prižgano. Posname se samo osrednji del, naši pogovori ne.
.
Potrebujete udobna oblačila, miren prostor, Zoom. Primerno bo za vse nivoje, nobeno predznanje ni potrebno.
.
Dogodek traja cca 90 minut do dve uri. Prvih 30min je namenjenih pogovoru o preteklem tednu, drugih 30min osrednji vaji in zadnjih 30min za pogovor in deljenje vtisov po njej (ki se lahko zavleče).
.
Posnetek osrednjega dela, torej meditacije, avtomatsko dobite na mail vsi, ki se na dogodek prijavite (in je na voljo 7 dni).
.
Cena: 15eur z nakazilom v predprijavi. Na dan dogodka je cena 22eur. Člani Nush Yoga (vsi z veljavno karto) lahko namesto plačila koristite en obisk s karte.
.
Število mest je omejeno. Obvezna je prijava tukaj: https://withribbon.com/s/328099 ali preko spletne strani www.nushyoga.com (Klik na gumb PRIJAVA NA VADBE, na urniku poiščite dogodek, kliknite nanj, se registrirajte in prijavite. Za plačila z gotovino in preko trr so navodila na strani).
.
Predprijava se šteje ob izvedbi plačila (brez plačila vam žal ne morem rezervirati mesta).
Če imate težave s prijavo, mi pišite na nush.yoga@gmail.com, sicer pa prijava preko maila ali sporočila ni mogoča.
.
Nakazila sprejemam na:
SI56 1010 0005 6297 146 (Intesa Sanpaolo Bank)
Nush Nuša Pevc s.p.
Rozmanova 61
6330 Piran
.
O MENI
Dogodek vodim Nuša Pevc, mednarodna učiteljica joge (RYT400) in ustanoviteljica največjega joga centra na obali Nush Yoga Shala v Luciji. Zadnje čase se izobražujem tudi na področju transpersonalne psihologije in tako so tudi obarvane moje vodene meditacije. Več o meni: https://www.nushyoga.com/team-members/nusa-pevc/

Podrobnosti

Datum:
oktober 24, 2021
Čas:
19:00 - 20:30
Cena:
15€
Kategoriji Dogodek:
,

Organizator

Nush Yoga Shala
E-naslov:
nush.yoga@gmail.com
Spletna stran:
www.nushyoga.com

Prizorišče

Nush Yoga Shala
Slovenia + Google Zemljevid
Spletna stran:
www.nushyoga.com