fbpx
Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Delavnica: Uvod v ONLINE jogo

avgust 28, 2021 @ 10:00 - 11:00 Brezplačno

Vas že nekaj časa mika joga, pa se še niste opogumili, da bi jo preizkusili? Imate vprašanja in dvome, ali pa se sprašujete, če je joga sploh za vas? Ne veste kako praksa sploh izgleda in kaj joga pravzaprav je? Bi radi, da vam kdo razloži osnove, se vam individualno posveti in vas usmeri na tej poti? Bi se radi pridružili našim online vadbam (ne glede na to, ali ste začetniki ali nadaljevalci), pa bi prej radi videli, kako potekajo?

.

Če ste vsaj na eno od zgornjih vprašanj odgovorili z da, potem je ta delavnica prav za vas. In ravno pred začetkom nove vadbene sezone je najprimernejši čas, da se je udeležite.

.

BREZPLAČNA delavnica: Uvod v ONLINE jogo
Sobota, 28.8., ob 10.00

.

Na delavnici boste spoznali našo Nush Yoga Shalo in način delovanja ter se spoznali z osnovami joge.

.

Delavnica bo kombinacija teorije in prakse, vključevala bo tudi nekaj fizične prakse položajev, zato potrebujete udobna oblačila in podlogo za jogo.

.

Delavnica je primerna za popolne začetnikev jogi, pa tudi tiste, ki se k jogi vračate po daljšem premoru, ali pa bi le radi prišli spoznati naš studio in način dela. Tovrstne delavnice bomo organizirali redno in jih priporočamo vsakomur, ki želi začeti z jogo pri nas.

.

Delavnica poteka samo ONLINE preko Zooma. Vsi prijavljeni (ne glede na to ali se udeležite v živo ali ne) prejmete pol ure pred delavnico na mail Zoom povezavo in po delavnici posnetek, ki bo na voljo en teden.

.

Število mest na delavnici je omejeno, zato je obvezna prijava z registracijo in naročilom na www.momoyoga.com/nushyoga . Na tej povezavi se registrirate, nato na urniku poiščete delavnico in se nanjo prijavite. Prijava je uspešna, ko prejmete potrditveni mail. Če imate težave s prijavo, mi pišite na nush.yoga@gmail.com, sicer pa prijava preko maila ali sporočila ni mogoča.

Podrobnosti

Datum:
avgust 28, 2021
Čas:
10:00 - 11:00
Cena:
Brezplačno
Kategoriji Dogodek:
,

Organizator

Nush Yoga Shala
E-naslov:
nush.yoga@gmail.com
Spletna stran:
www.nushyoga.com

Prizorišče

Nush Yoga Shala
Slovenia + Google Zemljevid
Spletna stran:
www.nushyoga.com