fbpx
Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Predstavitvena delavnica: Chakra Yoga

avgust 30, 2021 @ 18:00 - 19:00 Brezplačno
V našem energijskem telesu je 7 glavnih energijskih središč, ki jim pravimo čakre. Vsaka čakra je povezana z določenimi organi in žlezami z notranjim izločanjem, zato vplivajo na procese našega fizičnega telesa in gradijo kakovost našega zdravja in dobrega počutja.
.
Chakra joga je vadba, ki skrbi za optimalen pretok energije skozi vse energijske centre v telesu. Vsakič delamo na drugi čakri ali kombinaciji več čaker.
.
Če se želite bolje spoznati s Chakra Yogo, vabljeni na predstavitveno delavnico v ponedeljek, 30.8., ob 18h.
.
Delavnica bo kombinacija teorije in prakse, vključevala bo tudi fizično prakso, zato pridite v udobnih oblačilih in prinesite podlogo za jogo (če je nimate, so na voljo pri nas).
.
Delavnica je primerna za vse nivoje, tudi za popolne začetnike.
.
Delavnica je brezplačna in poteka v živo v Nush Yoga Shali in istočasno ONLINE preko Zooma, na voljo bo tudi posnetek.
.
Zaradi omejenega števila mest je obvezna prijava z registracijo in naročilom na www.momoyoga.com/nushyoga . Na tej povezavi se registrirate, nato na urniku poiščete delavnico in se nanjo prijavite.
.
Prijava je uspešna, ko prejmete potrditveni mail. Če imate težave s prijavo, mi pišite na nush.yoga@gmail.com, sicer pa prijava preko maila ali sporočila ni mogoča.
.
Vsi prijavljeni (ne glede na to ali se udeležite v živo ali ne) prejmete pol ure pred delavnico na mail Zoom povezavo in po delavnici posnetek, ki bo na voljo en teden.
.
Kje se nahajamo?
Nush Yoga Shala se nahaja v industrijski coni Lucija, na Liminjanski 94d (če uporabljate GPS, priporočam, da raje vnesete številko 96, če ne vas bo peljal z napačne strani).
Navodila za pot: Z glavne ceste Koper-Sečovlje na krožnem zavijete proti industrijski coni Lucija (iz smeri Kopra zavijete levo, iz smeri Sečovelj desno) in sledite prednostni cesti. Ko greste mimo Agrarie in Eurospina, na križišču ne sledite prednosti desno proti policiji, ampak zavijete LEVO. Se peljete po tej cesti dokler na desni ne zagledate velike opečnate stavbe, zraven nje pa je steklena stavba, v kateri se nahaja Shala – prvo nadstropje. Parkirišče je na razpolago neposredno ob stavbi.
.
O Ani
Delavnico vodi Ana Sabadin, certificirana učiteljica joge RYT200. Več o Ani: https://www.nushyoga.fotomodlic.si/team-members/ana-sabadin/

Podrobnosti

Datum:
avgust 30, 2021
Čas:
18:00 - 19:00
Cena:
Brezplačno
Kategoriji Dogodek:
, ,

Organizator

Nush Yoga Shala
E-naslov:
nush.yoga@gmail.com
Spletna stran:
www.nushyoga.com

Prizorišče

Nush Yoga Shala
Slovenia + Google Zemljevid
Spletna stran:
www.nushyoga.com