fbpx

Sezona 2021/2022

PONEDELJEK

TOREK

SREDA

ČETRTEK

PETEK

SOBOTA

NEDELJA

 

Pestra izbira vadb za vsakogar

Kot prvi pravi online joga studio zagotavljamo najbolj pestro izbiro jogijskih vadb, kjer lahko vsakdo najde nekaj zase. Urnik se tako ne deli po klasičnih zvrsteh joge, saj delujemo po tematskem principu in so na ta način prakse tudi poimenovane.

Trajanje vadb

Vadbe trajajo 60-75minut, razen če ni drugače določeno (nedeljski programi lahko trajajo dlje, odvisno od vsebine). Na vsako vadbo se je pred obiskom potrebno prijaviti preko našega sistema za prijavo.

Stopnja

Večina vadb je primernih za vse nivoje in stopnje znanja joge (na urniku označeno z zeleno), razen, če je na urniku drugače označeno (vadbe označene z rumeno so namenjene posebej začetnikom, z rdečo pa samo naprednejšim, ki redno vadijo že vsaj eno leto).

Prvi pravi online joga studio

Čeprav delujemo preko spleta, se trudimo, da so naše vadbe čim bolj podobne tistim v živo. Vse vadbe potekajo preko Zooma, zato da vas lahko vidimo in z vami komuniciramo. Vadbe prilagajamo tistim, ki se udeležujete v živo preko Zooma, zato vam ta način tudi najbolj priporočamo. 

Joga videi

Do posnetka vadbe, na katero ste prijavljeni, lahko dostopate en teden. Kasneje so posnetki na voljo za izposojo v naši Video knjižnici (najdete jo pod zavihkom Vadbe). Tam so na voljo tudi številni drugi joga videi. Imetniki kart z neomejenim številom obiskov imajo neomejen dostop do video knjižnice v času veljavnosti karte.

Prijava na vadbe

Na vsako vadbo se je potrebno prijaviti preko našega sistema za prijave. Vsi prijavljeni na vadbo dobite avtomatsko pol ure prej na mail Zoom povezavo in po vadbi dostop do posnetka. Z vpisom niste vezani na obiskovanje samo ene vadbe. Spodbujamo vas, da preizkusite več vadb in učiteljic in se nato odločite, katera je najprimernejša za vas. Informacije o sistemu in prijavah najdete TUKAJ.

Ne veste katero vadbo izbrati zase?

Rešite kviz in ugotovite, katera bi bila najprimernejša za vas.

rešite kviz