Sezona 2021/2022

PONEDELJEK

TOREK

SREDA

ČETRTEK

PETEK

SOBOTA

NEDELJA

 

Trajanje vadb

Vadbe trajajo 60-75minut, razen če ni drugače določeno (nedeljski programi lahko trajajo dlje, odvisno od vsebine). Na vsako vadbo se je pred obiskom potrebno prijaviti preko našega sistema za prijavo.

Stopnja

Večina vadb je primernih za vse nivoje in stopnje znanja joge (na urniku označeno z zeleno), razen, če je na urniku drugače označeno (vadbe označene z rumeno so namenjene posebej začetnikom, z rdečo pa samo naprednejšim, ki redno vadijo že vsaj eno leto).

Prijava na vadbe

Z vpisom niste vezani na obiskovanje samo ene vadbe. Spodbujamo vas, da preizkusite več vadb in učiteljic in se nato odločite, katera je najprimernejša za vas. Ravno zato imamo sistem obveznih prijav na vsako vadbo.

Prvi hibridni joga studio

Vse vadbe potekajo istočasno v Yoga Shali in ONLINE preko Zooma. Vsi prijavljeni na vadbo dobite pol ure prej na mail Zoom povezavo in po vadbi dostop do posnetka (ne glede na to, ali vadite v živo ali online). Cena karte za vadbe v živo ali online je enaka.

Dostop

Do posnetka vadbe, na katero ste prijavljeni, lahko dostopate en teden. Daljši dostop do posnetkov je možen z doplačilom. Imetniki kart z neomejenim številom obiskov imajo neomejen dostop do knjižnice posnetkov v času veljavnosti karte.

V primeru omejitev ali zaprtja

V primeru, da nam država prepove izvajanje dejavnosti in moramo studio zapreti, boste vse zakupljene vadbe dobili v elektronski obliki: vadbe bodo potekale po prilagojenem urniku preko Zooma, na voljo bodo tudi posnetki.

Ne veste katero vadbo izbrati zase?

Izkoristite našo ponudbo za nove člane: 2 tedna neomejenega obiska vadb za samo 20eur!

KUPI KARTO