fbpx

Po vsaki praksi imam nasmeh na obrazu in muskelfiber povsod drugje

Draga naša Nush, na tvoje ure se vračamo, ker v naš frenetični tempo življenja vnašaš pravo mero duhovnosti; ker so tvoje ure v nulo premišljene, dodelane, sistematično vodene; ker imam po vsaki praksi nasmeh na obrazu in muskelfiber povsod drugje; ker se veselim vsake, prav vsake prakse, saj je vsaka unikatna, posebna in vsakič drugačna; ker go govoriš, zgleda kot da se nasmihaš, ves čas, kar je pravi balzam; ker nas pustiš blizu, deliš z nami vse svoje lepe in malo manj lepe stvari; ker si vedno tu za vse naše težave (Nuša, boli križ; Nuša, rama; Nuša, koleno…). Skratka, hvala.

I loved the silent retreat

I deeply recommend Nuša’s yoga classes and retreats. I went to the silent retreat in 2018 and the experience was so intense in terms of personal development and brought me such positive long term effects.

Objela bi ves svet

Po tvojih vadbah se počutim tako dobro, da bi objela ves svet, če bi le lahko. Res si izjemna oseba in se to tudi čuti na tvojih urah.

Vadbe, sestavljene na izviren način

Odlično tempirana vadba, Nuša je izjemno intuitivna, posebej všeč mi je, da je odprta in vadbe sestavlja na izviren način. Njene vadbe so vedno tudi fokusirane in povezane s potrebami telesa (po Ayurvedi), predvsem pa dovolijo najti lasten ritem telesa, kar je super. Priporočam!

Nusha’s class is state of the art

After studying yoga with fabolous instructors in northern California for nearly 20 years, it’s often disappointing to take a class while traveling. In Piran, Slovenia on vacation this week I find an *excellent* yoga class with Nusha. Wha?? I’ve taken terrible classes in Taipei, Taiwan, Macomb, IL, Venice, Italy, Cancun, Mexico. Nusha’s class is state of the art.

Jogo sem sprva podcenjevala

Najprej naj po pravici povem, da sem jogo, preden sem se z njo prvič srečala zelo podcenjevala (tam neki ležijo in sploh brezveze, danes vem da ni tako)… Januarja letos sem na facebooku zasledila deljeno objavo Nuše, ki me je pritegnila do te mere da sem se odločila poskusit… ne morem rečt, da sem že prvo uro občutila in opazila oh in sploh spremembe, mi je pa bilo fajn in sem se odločila, da bom hodila… Danes po dobrih treh mesecih lahko rečem, da sem hvaležna, da sem se tako odločila… Nušo vidim kot zelo pozitivno in odprto osebo… lahko bi jo poslušala ure in ure… lahko rečem, da je ena izmed oseb, ki me polnijo s pozitivno energijo… Naučila me je kako se sprostiti, opaziti kako se počutim… kar pa menim, da je zelo pomembno v tempu življenja, ki ga živimo… Nuša hvala ker si.

Like a breath of fresh air and sunshine

Nusha is like a breath of fresh air and sunshine. After joga with her, although often tired, I feel energized, peaceful and ready for more. I especially loooove when she sprinkles some lavanda hydrolate before shavasana on each member of a group… it’s such a nice touch! Come to a yoga class with her and feel your body “new and improved”!

The most soothing voice

Nuša is so passionate about yoga & her lifestyle! And you can really sense something special in her work! She has the most soothing voice I have ever heard. She also organizes great retreats, yoga with breakfast at the beach, yoga at the park… She has great energy and you can feel that through her practice.

Joga za telo in dušo

Nusa je odlicna uciteljica joge. Na vsaki vadbi poskrbi, da se dusa in telo predihata in je pocutje potem vec kot odlicno. Vsekakor priporocam.

Brez obsojanja

Nuša je oseba ki je življenjska, uči yogo z dušo in srcem in to se občuti na njenih urah. Vsakemu pokaže in nauči kako si z njo lajsas stres in kako vzjubiš svoje telo ne glede na gibčnost. Predvsem sem opazila eno lastnost pri njej, ki jo imam tudi sama. “Živi in pusti živeti.” Obsojanje na njenih urah ni prisotno. Vsak je človek zase in vsak ima v sebi mejo, ki jo lahko premaga, če si to zares želi in ona ti pri tem pomaga brez da te obsoja.