fbpx

Kristina Medja

Učiteljica joge
Zdi se, kot da Yame in Niyame opisujejo moje moralne vrednote.

Kristina je poleg matere tudi ustvarjalka. V ustvarjanju je že v mladosti našla povezavo s svojim notranjim mirom. Pravi, da se ob ustvarjanju zlije s svojim notranjim svetom kjer postopoma odgrinja tančice, ki meglijo pogled na resnični svet. Ustvarjanje pa je bil samo prvi korak, ki je Kristini pomagal k globjemu zavedanju o življenju samem.

Kmalu po srednji šoli se je srečala z jogo, ki ji je hitro prerasla k srcu. A ni ji bila blizu samo fizična praksa, temveč tudi filozofija joge. Zdi se, kot da Yame in Niyame opisujejo njene moralne vrednote, saj vrjame da bi bil z upoštevanjem teh vrednot svet še bolj čudovit.

Leta 2014 je pridobila certifikat za učiteljico joge. Od takrat z veseljem širi pridobljeno znanje in pomaga mnogim do boljšega notranjega zavedanja, boljše fizične in mentalne stabilnosti ter nudi oporo tako na vadbi kot zunaj nje.

Skozi leta se je najbolj spoprijateljila z vadbo, ki ji v jogijskem svetu rečemo Hatha Flow ali Vinyasa, kjer skozi gibanje namenja veliko pozornosti osredotočenosti na telo in dihanju.

Certificirana učiteljica joge JZS300.

Poučuje skupinske in individualne ure joge ter online jogo za podjetje HealthifyMe.