fbpx

Izberite si vadbo na spodnjem urniku in kliknite nanjo za prijavo.

 

Če na vadbo ne morete priti, se obvezno odjavite, sicer se vam bo odštel obisk s karte.

 

Prijave/odjave so možne do 1 uro pred začetkom vadbe. Manj kot eno uro pred vadbo to žal ni mogoče. Prijav/odjav NE sprejemamo preko telefona, maila ali chatov na socialnih omrežjih, hvala za razumevanje.

 

Če nimate veljavne karte in ne veste, kako si jo dodati v sistem, da se boste lahko prijavljali na vadbe, si poglejte tale VIDEO.

 

Pred prvo prijavo si preberite navodila na dnu te strani.

PRED PRVO PRIJAVO PROSIMO PREBERITE:

 

Pred prvo prijavo se je potrebno vpisati in registrirati v sistem. To storite z izpolnitvijo vpisnega lista TUKAJ. Vaše podatke bomo vnesli v sistem za prijave Ribbon, prejeli boste email s povezavo, na kateri si izberete geslo (zapomnite si ga, ker ga boste potrebovali za dostop do svojega računa in prijave na vadbe). Ko ustvarite svoj profil in plačate karto, se lahko prijavljate/odjavljate preko spodnjega koledarja ali preko mobilne aplikacije (zaenkrat je na voljo samo za iPhone, a bo kmalu na voljo tudi za Android).

 

Obvezna je prijava na vsako vadbo – poiščite želeno vadbo na seznamu, kliknite nanjo in v okencu, ki se vam odpre, kliknite BOOK NOW. (če vam ne ponudi koriščenja karte preverite v zornjem desnem kotu okenca, če ste vpisani v svoj profil) Posnetek, kako se prijaviti, najdete TUKAJ.

 

Če želite rezervirati karto, to lahko storite preko maila na nush.yoga@gmail.com ali pa sami preko sistema Ribbon. Če si karto izbirate sami preko sistema, vam ta (zaenkrat) ponudi možnost plačila samo s kreditno kartico ali Paypalom (pozor: ob tem se vam zaračuna 4% provizija s strani Ribbona), če pa želite plačati z gotovino ali nakazilom na TRR, ob koncu naročila karte kliknite na “apply discount code” in vnesite kodo GOTOVINA. (kmalu bo obstajala tudi možnost, da označite plačilo z gotovino/nakazilom)

 

Za imetnike iPhone je na voljo Ribbon aplikacija, za Android bo kmalu zunaj.