fbpx

Kliknite na spodnji gumb, si izberite vadbo in se nanjo prijavite (SIGN UP). Pred prijavo preverite ali ste vpisani v svoj Momence profil (če niste vam bo ponudilo nakup obiska ali karte in ne boste mogli rezervirati mesta z že obstoječo karto).

 

Če na vadbo ne morete priti, se obvezno odjavite, sicer se vam bo odštel obisk s karte.

 

Prijave/odjave so možne do 1 uro pred začetkom vadbe. Manj kot eno uro pred vadbo to žal ni mogoče. Prijav/odjav NE sprejemamo preko telefona, maila ali chatov na socialnih omrežjih, hvala za razumevanje.

 

Če nimate veljavne karte in ne veste, kako si jo dodati v sistem, da se boste lahko prijavljali na vadbe, si poglejte tale VIDEO.

 

Pred prvo prijavo si preberite navodila spodaj.

PRED PRVO PRIJAVO PROSIMO PREBERITE:

Pred prvo prijavo se je potrebno vpisati in registrirati v sistem. To storite z izpolnitvijo vpisnega lista TUKAJ. Vaše podatke bomo vnesli v sistem za prijave Momence, prejeli boste email s povezavo, na kateri si izberete geslo (zapomnite si ga, ker ga boste potrebovali za dostop do svojega računa in prijave na vadbe). Ko ustvarite svoj profil in plačate karto, se lahko prijavljate/odjavljate preko spodnjega koledarja ali preko mobilne aplikacije Momence.

Obvezna je prijava na vsako vadbo – poiščite želeno vadbo na seznamu, kliknite nanjo in v okencu, ki se vam odpre, kliknite BOOK NOW. (če vam ne ponudi koriščenja karte preverite v zornjem desnem kotu okenca, če ste vpisani v svoj profil) Posnetek, kako se prijaviti, najdete TUKAJ.

Če želite rezervirati karto, to lahko storite preko sistema Momence. Če si karto izbirate sami preko sistema, vam ta (zaenkrat) ponudi možnost plačila samo s kreditno kartico ali Paypalom (pozor: ob tem se vam zaračuna 4% provizija s strani Momence), če pa želite plačati z gotovino ali nakazilom na TRR, ob koncu naročila karte kliknite na “apply discount code” in vnesite kodo GOTOVINA. (kmalu bo obstajala tudi možnost, da označite plačilo z gotovino/nakazilom)