fbpx
Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Predstavitvena delavnica: Relax Yoga

september 1, 2021 @ 20:00 - 21:00 Brezplačno

Relax Joga je sproščujoča vadba, ki stimulira parasimpatični živčni sistem in nam pomaga, da se umirimo, sprostimo ter kasneje lažje zaspimo. Vsebuje elemente Yin joge in Restorativne joge, pri katerih Asane držimo dlje časa, kar omogoča, da se resnično poglobimo vase in sproščamo tako energijske kot čustvene blokade. Za razliko od jang stilov joge se osredotočamo na vezivna tkiva, kot so vezi, sklepi in kosti, kar pozitivno vpliva na gibljivost in regeneracijo mišic. Na koncu vedno sledi končno sproščanje.

.

Če se želite bolje spoznati z Relax Jogo, vabljeni na predstavitveno delavnico v sredo, 1.9., ob 20h.

.

Vse, kar potrebujete, so udobna oblačila in podlaga za jogo (če je nimate, so na voljo pri nas).

.

Delavnica je namenjena vsem, ki iščete način za umiritev in sprostitev. Vadba je primerna za vse nivoje izkušenosti, od popolnih začetnikov do naprednejših jogistov.

.

Delavnica je brezplačna in poteka v živo v Nush Yoga Shali in istočasno ONLINE preko Zooma, na voljo bo tudi posnetek.

.

Zaradi omejenega števila mest je obvezna prijava z registracijo in naročilom na www.momoyoga.com/nushyoga . Na tej povezavi se registrirate, nato na urniku poiščete delavnico in se nanjo prijavite.

.

Prijava je uspešna, ko prejmete potrditveni mail. Če imate težave s prijavo, mi pišite na nush.yoga@gmail.com, sicer pa prijava preko maila ali sporočila ni mogoča.

.

Vsi prijavljeni (ne glede na to ali se udeležite v živo ali ne) prejmete pol ure pred delavnico na mail Zoom povezavo in po delavnici posnetek, ki bo na voljo en teden.

.

Kje se nahajamo?

Nush Yoga Shala se nahaja v industrijski coni Lucija, na Liminjanski 94d (če uporabljate GPS, priporočam, da raje vnesete številko 96, če ne vas bo peljal z napačne strani).

Navodila za pot: Z glavne ceste Koper-Sečovlje na krožnem zavijete proti industrijski coni Lucija (iz smeri Kopra zavijete levo, iz smeri Sečovelj desno) in sledite prednostni cesti. Ko greste mimo Agrarie in Eurospina, na križišču ne sledite prednosti desno proti policiji, ampak zavijete LEVO. Se peljete po tej cesti dokler na desni ne zagledate velike opečnate stavbe, zraven nje pa je steklena stavba, v kateri se nahaja Shala – prvo nadstropje. Parkirišče je na razpolago neposredno ob stavbi.

.

O Elari

Delavnico vodi Elara Udvanc, certificirana učiteljica joge RYT200. Več o Elari:

https://www.nushyoga.com/team-members/elara-udvanc/

Podrobnosti

Datum:
september 1, 2021
Čas:
20:00 - 21:00
Cena:
Brezplačno
Kategoriji Dogodek:
, ,

Organizator

Nush Yoga Shala
E-naslov:
nush.yoga@gmail.com
Spletna stran:
www.nushyoga.com

Prizorišče

Nush Yoga Shala
Slovenia + Google Zemljevid
Spletna stran:
www.nushyoga.com