Loading Events
  • This event has passed.

Pogled vase: Vodeno sproščanje Joga Nidra

November 21 @ 19:00 - 20:30 15€

Vabljeni na globoko sprostitev, ki jo lahko da samo Joga Nidra.

.
Joga nidra je odlično orodje v boju proti stresu, nespečnosti, tesnobi, nemiru, zasvojenosti, depresiji, hektičnemu načinu sodobnega življenja in s tem povezanim boleznim. Omogoča nam umiritev, sprostitev in doseganje višjih stopenj zavesti, potovanje vase, doseganje osebnih ciljev.

.
Potrebujete udobna oblačila, podlogo za ležanje, morda odejico, miren prostor. Primerno bo za vse nivoje, nobeno predznanje ni potrebno (večino časa presedimo/preležimo, ni fizične aktivnosti).

.
Gre za dogodek v sklopu programa Pogled vase, ki se odvijajo vsako nedeljo ob 19h. Dogodek traja cca 90 minut. Prvih 30min je namenjenih pogovoru o preteklem tednu, drugih 30min osrednji vaji in zadnjih 30min za pogovor in deljenje vtisov po njej.

.
Druženja v sklopu programa Pogled vase so interaktivne narave in namenjena komunikaciji, delitvi. Snema se samo osrednji del, kjer predstavim tehnike, ta posnetek pa avtomatsko dobite na mail vsi, ki se na dogodek prijavite (in je na voljo 7 dni).

.
Cena: 15eur z nakazilom v predprijavi. Na dan dogodka je cena 22eur. Člani Nush Yoga (vsi z veljavno karto) lahko namesto plačila koristite en obisk s karte.

.
Število mest je omejeno. Obvezna je prijava tukaj: https://withribbon.com/s/361398
ali preko spletne strani www.nushyoga.com (Klik na gumb PRIJAVA NA VADBE, na urniku poiščite dogodek, kliknite nanj, se registrirajte in prijavite. Navodila za plačila z gotovino in preko trr najdete na spletni strani pod “Cenik -> Podatki za plačilo”).

.
Predprijava se šteje ob izvedbi plačila (brez plačila vam žal ne morem rezervirati mesta).

.
Nakazila sprejemam na:
SI56 1010 0005 6297 146 (Intesa Sanpaolo Bank)
Nush Nuša Pevc s.p.
Rozmanova 61
6330 Piran

.
O MENI
Dogodek vodim Nuša Pevc, mednarodna učiteljica joge (RYT400) in ustanoviteljica največjega joga centra na obali Nush Yoga Shala v Luciji. Zadnje čase se izobražujem tudi na področju transpersonalne psihologije in tako so tudi obarvane moje vodene meditacije. Več o meni: https://www.nushyoga.com/team-members/nusa-pevc/

Details

Date:
November 21
Time:
19:00 - 20:30
Cost:
15€
Event Categories:
, ,

Venue

Nush Yoga Shala
Slovenia
Website:
www.nushyoga.com

Organizer

Nush Yoga Shala
Email:
nush.yoga@gmail.com
Website:
www.nushyoga.com