Loading Events
  • This event has passed.

Pogled vase: Kako z mislimi izkrivljamo resničnost

November 14 @ 19:00 - 20:30 15€

Na tokratnem druženju v sklopu programa Pogled vase bomo govorili o kognitivnih distorzijah oziroma miselnih izkrivljanjih. To so naučeni miselni vzorci, s katerimi vrednotimo določene situacije v skladu z našimi osnovnimi prepričanji in pravili, ki smo jih izoblikovali skozi odraščanje, in z njimi izkrivljamo resničnost. Za vas imam pripravljenih nekaj zanimivih vaj za večje zavedanje teh miselnih vzorcev.

.

Kdaj in kje?

Nedelja, 7.11., ob 19h

Online preko Zooma 

.

Potrebujete udobna oblačila, miren prostor, pisalo in papir. Primerno bo za vse nivoje, nobeno predznanje ni potrebno.

.

Dogodek traja cca 90 minut. Prvih 30min je namenjenih pogovoru o preteklem tednu, drugih 30min osrednji vaji in zadnjih 30min za pogovor in deljenje vtisov po njej.

.

Druženja v sklopu programa Pogled vase so interaktivne narave in namenjena komunikaciji, delitvi. Snema se samo osrednji del, kjer predstavim tehnike, ta posnetek pa avtomatsko dobite na mail vsi, ki se na dogodek prijavite (in je na voljo 7 dni).

.

Cena: 15eur z nakazilom v predprijavi. Na dan dogodka je cena 22eur. Člani Nush Yoga (vsi z veljavno karto) lahko namesto plačila koristite en obisk s karte.

.

Število mest je omejeno. Obvezna je prijava tukaj: https://withribbon.com/s/361396 ali preko spletne strani www.nushyoga.com (Klik na gumb PRIJAVA NA VADBE, na urniku poiščite dogodek, kliknite nanj, se registrirajte in prijavite. Navodila za plačila z gotovino in preko trr najdete na spletni strani pod “Cenik -> Podatki za plačilo”). Predprijava se šteje ob izvedbi plačila (brez plačila vam žal ne morem rezervirati mesta).

.

Nakazila sprejemam na:

SI56 1010 0005 6297 146 (Intesa Sanpaolo Bank)

Nush Nuša Pevc s.p.

Rozmanova 61

6330 Piran

.

O MENI

Dogodek vodim Nuša Pevc, mednarodna učiteljica joge (RYT400) in ustanoviteljica največjega joga centra na obali Nush Yoga Shala v Luciji. Zadnje čase se izobražujem tudi na področju transpersonalne psihologije in tako so tudi obarvane moje vodene meditacije. Več o meni: https://www.nushyoga.com/team-members/nusa-pevc/

Details

Date:
November 14
Time:
19:00 - 20:30
Cost:
15€
Event Categories:
,

Venue

Nush Yoga Shala
Slovenia
Website:
www.nushyoga.com

Organizer

Nush Yoga Shala
Email:
nush.yoga@gmail.com
Website:
www.nushyoga.com