fbpx
Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Joga za otroke – predstavitev in vpis

september 11, 2021 @ 10:00 - 11:00 Brezplačno
Pridružite se nam v soboto, 11.9., ob 10.00 na predstavitveni urici joge za otroke v Nush Yoga Shali v Luciji (navodila kako do nas si preberite spodaj).
.
Ure joge za otroke so zelo drugačne od tistih za odrasle. Otroški OM je glasen, pozdrav soncu vesel in nasmejan, urice polne domišljije in čarovnije. Veliko se igramo, pojemo, smejemo in zabavamo.
.
Urice joge za otroke Maša in joga so primerne za otroke stare od 3 do 10 let. Na predstavitev pa ste vabljeni tudi starši, ki pri jogi aktivno sodelujete.
.
Pridite v udobnih oblačilih in imejte s sabo dovolj vode. Če imate blazino za jogo jo prinesite s sabo, nekaj jih imamo tudi mi. Predvsem pa ne pozabite na dobro voljo in domišljijo.
.
Število mest je omejeno, zato sprejemamo prijave na nush.yoga@gmail.com.
.
.
Kje se nahajamo?
Nush Yoga Shala se nahaja v industrijski coni Lucija, na Liminjanski 94d (če uporabljate GPS, priporočam, da raje vnesete številko 96, če ne vas bo peljal z napačne strani).
Navodila za pot: Z glavne ceste Koper-Sečovlje na krožnem zavijete proti industrijski coni Lucija (iz smeri Kopra zavijete levo, iz smeri Sečovelj desno) in sledite prednostni cesti. Ko greste mimo Agrarie in Eurospina, na križišču ne sledite prednosti desno proti policiji, ampak zavijete LEVO. Se peljete po tej cesti dokler na desni ne zagledate velike opečnate stavbe, zraven nje pa je steklena stavba, v kateri se nahaja Shala – prvo nadstropje. Parkirišče je na razpolago neposredno ob stavbi.

Podrobnosti

Datum:
september 11, 2021
Čas:
10:00 - 11:00
Cena:
Brezplačno
Kategoriji Dogodek:
,

Organizator

Nush Yoga Shala
E-naslov:
nush.yoga@gmail.com
Spletna stran:
www.nushyoga.com

Prizorišče

Nush Yoga Shala
Slovenia + Google Zemljevid
Spletna stran:
www.nushyoga.com