Loading Events
  • This event has passed.

Hridaya – meditacija za razodetje duhovnega srca

October 10 @ 19:00 - 20:30 15€
Kam usmerjamo svojo pozornost in energijo? Kako bi bilo, če bi ju bolj usmerjali v odkrivanje, spoznavanje in razumevanje sebe?
.
Hridaya meditacija je vrsta meditacije, ki združuje znanja različnih tradicij kot so Advaita Vedanta, Sufizem, Tantra, Budizem in mnoge druge. Beseda Hridaya pomeni spiritualno srce, ki sega dlje od fizičnega srca ali srčne čakre, pomeni namreč naše samo bistvo, sebstvo. Prakticiranje te vrste meditacije nam omogoča, da umirimo um, odpremo svoje srce in pridemo do globokih spoznanj o svojem lastnem obstoju.
.
Nedelja, 10.10., 19.00
Nush Yoga Shala Lucija
.
Vse, kar potrebujete, so udobna oblačila in podlaga za jogo (če je nimate, so na voljo pri nas).
Meditacija je namenjena vsem, ne glede na izkušenost.
.
Delavnica poteka v sklopu programa Pogled vase. Traja cca 90 minut. Prvih 30min je namenjenih pogovoru o preteklem tednu, drugih 30min osrednji vaji in zadnjih 30min za pogovor in deljenje vtisov po njej.
Zaradi narave dogodka ta poteka samo v živo v shali in NE online preko Zooma. Bo pa na voljo posnetek osrednjega dela, torej meditacije, ki ga avtomatsko dobite na mail vsi, ki se na dogodek prijavite (in je na voljo 7 dni).
.
Število mest je omejeno. Obvezna je prijava preko spletne strani www.nushyoga.com (Klik na gumb PRIJAVA NA VADBE, na urniku poiščite dogodek, kliknite nanj, se registrirajte in prijavite. Za plačila z gotovino in preko trr so navodila na strani).
.
Predprijava se šteje ob izvedbi plačila (brez plačila vam žal ne morem rezervirati mesta).
Če imate težave s prijavo, mi pišite na nush.yoga@gmail.com, sicer pa prijava preko maila ali sporočila ni mogoča.
.
Kje se nahajamo? – PREBERITE NAVODILA PRED PRVIM OBISKOM
Nush Yoga Shala se nahaja v industrijski coni Lucija, na Liminjanski 94d (če uporabljate GPS, priporočam, da raje vnesete številko 96, če ne vas bo peljal z napačne strani).
Navodila za pot: Z glavne ceste Koper-Sečovlje na krožnem zavijete proti industrijski coni Lucija (iz smeri Kopra zavijete levo, iz smeri Sečovelj desno) in sledite prednostni cesti. Ko greste mimo Agrarie in Eurospina, na križišču ne sledite prednosti desno proti policiji, ampak zavijete LEVO. Se peljete po tej cesti dokler na desni ne zagledate velike opečnate stavbe, zraven nje pa je steklena stavba, v kateri se nahaja Shala – prvo nadstropje. Parkirišče je na razpolago neposredno ob stavbi.
.
O Elari
Delavnico vodi Elara Udvanc, certificirana učiteljica joge RYT200. Več o Elari:
https://www.nushyoga.com/team-members/elara-udvanc

Details

Date:
October 10
Time:
19:00 - 20:30
Cost:
15€
Event Categories:
,

Organizer

Nush Yoga Shala
Email:
nush.yoga@gmail.com
Website:
www.nushyoga.com

Venue

Nush Yoga Shala Lucija
Liminjanska 94d
Lucija, 6320 Slovenia
+ Google Map
Website:
www.nushyoga.com