fbpx
Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Čuječno druženje z vodenim sproščanjem Jogo Nidro

september 5, 2021 @ 19:00 - 20:30 15€
V našem pelepem prostoru s prijetno energijo je vse pripravljeno za nove čuječne in sproščujoče dogodke.
.
V nedeljo, 5.9., ob 19h vas vabimo na Čuječno druženje in vodeno sproščanje Joga Nidro.
.
Joga Nidra se lahko uporablja kot tehnika sproščanja, a je več kot to, saj nam stanje, ki ga s to tehniko dosežemo, omogoči, da hitreje manifestiramo.
.
Joga nidra je tudi odlično orodje v boju proti stresu, nespečnosti, tesnobi, nemiru, zasvojenosti, depresiji, hektičnemu načinu sodobnega življenja in s tem povezanim boleznim. Omogoča nam umiritev, sprostitev in doseganje višjih stopenj zavesti, potovanje vase, doseganje osebnih ciljev.
.
Potrebujete udobna oblačila, podlogo za ležanje, morda odejico (vse to imamo na razpolago tudi pri nas, če njimate svojih). Primerno bo za vse nivoje, nobeno predznanje ni potrebno (večino časa presedimo/preležimo, ni fizične aktivnosti).
Na dogodku boste dobili vtis o tem, kako potekajo naša srečanja v sklopu programa Pogled vase, s katerimi bomo kmalu spet začeli redno, vsako nedeljo ob 19h.
.
Cena: 15eur z nakazilom v predprijavi. Na dan dogodka je cena 22eur. Člani Nush Yoga (vsi z veljavno karto) lahko namesto plačila koristite en obisk s karte.
.
Dogodek bomo poskušali izpeljati istočasno v živo v shali in online preko Zooma. Vsak, ki se na dogodek prijavi, prejme pred dogodkom Zoom povezavo in po dogodku dostop do posnetka, ki je na voljo en teden.
.
Število mest je omejeno. Obvezna je prijava preko www.momoyoga.com/nushyoga (tam se najprej registrirate in nato še na urniku pošiščete jogo nidro in se nanjo prijavite, kot plačilo izberete enkratni obisk). Predprijava se šteje ob izvedbi plačila (brez plačila vam žal ne morem rezervirati mesta).
.
Kje se nahajamo?
Nush Yoga Shala se nahaja v industrijski coni Lucija, na Liminjanski 94d (če uporabljate GPS, priporočam, da raje vnesete številko 96, če ne vas bo peljal z napačne strani).
Navodila za pot: Z glavne ceste Koper-Sečovlje na krožnem zavijete proti industrijski coni Lucija (iz smeri Kopra zavijete levo, iz smeri Sečovelj desno) in sledite prednostni cesti. Ko greste mimo Agrarie in Eurospina, na križišču ne sledite prednosti desno proti policiji, ampak zavijete LEVO. Se peljete po tej cesti dokler na desni ne zagledate velike opečnate stavbe, zraven nje pa je steklena stavba, v kateri se nahaja Shala – prvo nadstropje. Parkirišče je na razpolago neposredno ob stavbi.
.
Nakazila sprejemam na:
SI56 1010 0005 6297 146 (Intesa Sanpaolo Bank)
Nush Nuša Pevc s.p.
Rozmanova 61
6330 Piran
.
O MENI
Dogodek vodim Nuša Pevc, mednarodna učiteljica joge (RYT400) in ustanoviteljica največjega joga centra na obali Nush Yoga Shala v Luciji. Zadnje čase se izobražujem tudi na področju transpersonalne psihologije in tako so tudi obarvane moje vodene meditacije. Več o meni: https://www.nushyoga.com/team-members/nusa-pevc/

Podrobnosti

Datum:
september 5, 2021
Čas:
19:00 - 20:30
Cena:
15€
Kategoriji Dogodek:
, ,

Organizator

Nush Yoga Shala
E-naslov:
nush.yoga@gmail.com
Spletna stran:
www.nushyoga.com

Prizorišče

Nush Yoga Shala
Slovenia + Google Zemljevid
Spletna stran:
www.nushyoga.com